Support

Kennisbank
Help, mijn website doet het niet. Is er een storing?

De kans is klein maar zo nu en dan hebben ook onze servers problemen. Storingen zijn gelukkig zeldzaam en erg kort. Alle servers worden 24 uur per dag uitgebreid gecontroleerd. Mocht een systeem onbereikbaar raken worden wij hier automatisch van op de hoogte gebracht, dag en nacht. 

Maar het internet is groot en bestaat uit duizenden met elkaar verbonden netwerken. Er kunnen problemen zijn met een van de netwerken tussen uw internet verbinding en Sensson waardoor het niet mogelijk is om een verbinding te maken met uw website. U kunt dit gemakkelijk controleren:

Is sensson.net offline of ben ik de enige?

Bent u de enige? Er is een kans dat onze firewalls uw verbinding tegenhouden. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer u per ongeluk met de verkeerde gegevens probeert in te loggen. Om onze servers te beschermen tegen inbraakpogingen worden deze verzoeken na meerdere pogingen geblokkeerd. Wij hebben uw IP adres nodig om er voor te zorgen dat onze firewalls uw verbinding weer door laten. Bent u niet de enige? Ook dan ontvangen wij graag een bericht met uw IP adres en website zodat wij het probleem kunnen onderzoeken.

Wat is mijn IP adres?

U kunt uw IP adres samen met de link naar uw website online naar ons toesturen of door te e-mailen naar info@sensson.net.